-1130x300w.jpg)
Organik makarna,
doğal tarım yöntemleriyle yetiştirilen GDO’suz buğdaylardan elde edilen unlarla üretilen katkısız, sağlıklı ve lezzetli bir alternatif sunar.
Egenin'in organik makarna çeşitleri, geleneksel yöntemlerle ve hiçbir kimyasal katkı maddesi kullanılmadan hazırlanır.
Tam buğday, siyez, karabuğday, sarı buğday ve glutensiz unlardan üretilmiş seçenekler sayesinde hem sağlıklı beslenmek isteyenler hem de hassasiyeti olan bireyler için ideal bir tercihtir.
Besin değeri yüksek olan organik makarnalar; lif, protein ve vitamin yönünden zengin olup tok tutar, sindirimi kolaylaştırır ve enerji verir.
Sofralarınıza doğallığı ve lezzeti aynı anda taşıyan bu ürünlerle çocuklarınız için de güvenli öğünler hazırlayabilirsiniz.
Kolay pişen ve lezzetli organik makarnalar, sağlıklı beslenmeye özen gösterenler için vazgeçilmez bir mutfak malzemesidir.
Geleneksel Türk damak tadına uygun olarak üretilmiş bu ürünler, hem günlük yemeklerinizde hem de özel tariflerinizde gönül rahatlığıyla kullanılabilir.